Esküvőtervező Blog

2016-04-04 
0
5.00 -- 2 szavazatból

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Íme, néhány ötlet arra, hogyan maradjon menyasszonyi ruhád alja szép és tiszta.

 

Viselj alsószoknyát menyasszonyi ruhád alatt

Ezzel megvédheted ruhádat mindenféle szennyeződésektől (pl.: ha végigvonulsz a pázsiton, a nedves, vagy éppen poros aszfalton, stb.). A szegélyét finoman, elegánsan emeld fel a talajtól.

 

Használj Leplet

Ha nem voltál előrelátó, és nem vettél alsószoknyát, a fotós a kültéri fotózáskor leterítheti a fotózási területet egy lepellel vagy valami mással, ami megvédi a ruhád alját.

 

Turnűr

Párnácska alakú tömés a szoknya alatt, a csípő körül, XIX. századi francia divat volt. Ez a kiegészítés elemeli a ruha alját a talajtól annyira, hogy az ne legyen piszkos, miközben szabad mozgást biztosít tánc közben is.

 

Vond be a koszorúslányaidat is

Egy neves esküvői divatház szakértője azt tanácsolja a menyasszonyoknak, hogy emeljék fel a ruhájuk alját, amikor szabad téren sétálnak, vagy pedig kérjék meg koszorúslányaikat, hogy ők is segítsenek a ruha aljának megóvásában.

 

Vedd le a cipődet

Tüllből vagy más finom anyagból készült a ruhád alja? Akkor mindenképp ajánlatos levenni a cipődet mielőtt fel vagy leveszed a menyasszonyi ruhádat.

 

Spray-zd be a ruhád szegélyét

Szakértők szerint létezik már olyan spray, amivel ha befújják a menyasszonyi ruha alját, akkor az megvédi a szennyeződésektől.

 

Próbálj meg vigyázni menyasszonyi ruhádra

Pesze csak annyira, hogy közben élvezd a nagy napot. Érdemes elkerülnöd az olyan helyeket, ahol előreláthatóan nem tudod majd megóvni ruhád szépségét és tisztaságát

 

Captcha

Vélemény

Captcha