Esküvőtervező Blog

2016-04-21 
0
5.00 -- 4 szavazatból

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 1. Soha ne késs el!

 1. Ne akard mindenáron Magadra irányítani a fotós figyelmét. Ez az esküvői pár Nagy Napja.

 2. Ha nem segédkeztél az esküvő megszervezésénél, ne akarj változtatni semmit a nagy napon. Az esküvőszervező egy előre összeállított menetrendet követ, amit a menyasszony hagyott jóvá.

 3. Óvatosan az alkoholos italokkal, hiszen rendszerint videó felvételek is készülnek az esküvőről, és nem éppen kellemes látvány egy részeg örömanya.

 4. Ne viselj fehér, tört fehér, vagy pezsgő színű ruhát. Ne válassz olyan színt, amit Te sem szerettél volna, hogy az anyukád viseljen az esküvőd napján.

 5. Kerüld a koszorúslányokéhoz hasonló ruha viselését az esküvőn, hacsak nem kérte kifejezetten a menyasszony. Te a menyasszony anyukája vagy, az örömanya, tehát ennek megfelelő csinos, elegáns ruhát illik viselned.

 6. Ne flörtölj a személyzettel. Ezzel csak zavarba hozod a menyasszonyt. 

 7. Soha ne feledd, hogy Te szülő vagy, nem pedig gyerek. Viselkedj felnőttként még akkor is, amikor a sokadik pohár bor vagy pezsgő elfogyasztása után késztetést érzel arra, hogy fejest ugorj a medencébe.

 8. Függetlenül attól, hogy szimpatikusnak találod-e a lányod vőlegényét és annak családját vagy sem, igyekezz ezt nem kimutatni az esküvő napján.

 9. Soha ne emlegesd az esküvő napját úgy, hogy a „Mi” nagy napunk. Hiszen ez csakis a lányod és a vőlegénye nagy napja. Ha ezt szem előtt tartod, akkor az segíteni fog, hogy elkerüld az előző 9 dolgot, amit nem illik tenned az esküvő napján.

   

Captcha

Vélemény

Captcha