Esküvőtervező Blog

2016-01-27 
0
5.00 -- 2 szavazatból

Tökéletes párosítás

Az utóbbi időben egyre gyakoribb szokás, hogy a menyasszony is részt vesz az eljegyzési gyűrűje kiválasztásában. A kiválasztáskor érdemes figyelmet fordítani arra, hogy az eljegyzési gyűrűd stílusa összhangban legyen az esküvői gyűrűddel.

 gyűrű

A Sárga Arany

2016-ban a trendek eltolódhatnak az örök klasszikus sárga arany gyűrűk felé. A sárga arany színárnyalatainak van egy rejtett old school hagyománya  és kitűnően párosítható a modernebb kidolgozásokkal és drágakő beillesztésekkel. A menyasszonyok szeretnék egyedivé, személyessé tenni gyűrűiket, amit az sárga arany lehetővé is tesz a számukra.

gyűrű

A klasszikus mindig divat

Az eljegyzési gyűrűdet is egy életre választod, tehát fontos , hogy olyan fazont válassz ami időtálló. Miközben a menyasszonyok többsége egyedi gyűrűt keres, ami tökéletesen illik a személyiségükhöz, az előrejelzések szerint az apró finomításokkal tartkított “klasszikus” gyűrűk is népszerűségnek örvendenek majd.

gyűrű

Színes drágakövek

Az előrejelzések szerint 2016-ban leáldozóban lesznek a nagy színes drágaköves gyűrűk, főként a zafír, smaragd és akvamarin gyűrűk. A menyasszonyok felfedezhetik, hogy az egyszerű kövekkel díszített gyűrűk is lagalább olyan szépek, és elegánsak mint gyémánttal kirakott társaik és még anyagilag sem megterhelő ezeket megvásárolni.

Online vásárlás

Lassacskán az egész életünket oline módon éljük. Online módon rendeljük az ételeinket, ruháinkat, csevegünk a barátainkkal és ez alól az eljegyzési gyűrűk sem kivételek. Az előrejelzések alapján 2016-ban az eljegyzési gyűrűk online vásárlása is növekedést mutathat.

A klasszikus és az új találkozása

Az előrejelzések szerint a menyasszonyok ebben az évben leginkább a régi, klasszikus stílus elemeivel ötvözött modern gyűrűket részesítik előnyben.  Az antik kövek és az újrafeldolgozott fémek a régi és új találkozásának tökéletes példái. 

gyűrű

Csapatmunka

A trendek azt mutatják, hogy egyre több menyasszony tart párjával az eljegyzési gyűrű kiválasztáskor, aminek köszönhetően biztosan olyan gyűrű kerül majd a menyasszony ujjára, ami tetszik neki és amit szeret. A vőlegények jórésze azonban még mindig egyedül maga szeretné kiválasztani az eljegyzési gyűrűt, és meglepni vele kedvesét.   

Captcha

Vélemény

Captcha