Esküvőtervező Blog

2016-05-29 
0
0.00 -- 0 szavazatból

Nem szeretnél erőszakos, beképzelt menyasszonynak tűnni? Ne izgulj, az alábbi három illemszabály betartatása miatt még nem kell kényelmetlenül érezned magad, hiszen ezt csak azért teszed, hogy a Nagy Napotok még tökéletesebb legyen.

 

1. Ne engedd a vendégeidnek, hogy plusz hivatlan személyeket hozzanak magukkal.

Tudasd a násznéppel, hogy nem illő dolog, ha a plusz hivatlan személyeket hoznak magukkal az esküvődre. Az esküvői meghívó annak szól, akinek a nevére címzik. Őt hívják meg az esküvőre. Ez egy fontos illemszabály, amit a vendégeknek figyelembe kell venniük. Igencsak illetlenség lenne, ha Feri nagybácsi, miután megkapta a meghívóját visszajelezne, hogy igen jön, és még hozza magával az új barátnőjét is.

 

2. Kérd meg vendégeidet, hogy kapcsolják ki mobiltelefonjaikat a szertartás idejére.

Semmi sem zavarhatja meg jobban a szertartás meghitt hangulatát, mint egy folyamatosan csengő mobiltelefon hangja. És nincs annál irritálóbb egy profi fotós számára, mint amikor egy vendég az okostelefonjával belemászik a képbe, hogy kedvére fotózgasson, miközben a fotós egy jól elkapott pillanatot próbál profi módon megörökíteni az ifjú pár számára. Érthető, hogy a vendégek maguk is szeretnének fotókat készíteni, de manapság amikor már szinte mindenkinek van kamerás telefonja, rémálom lehet a fotós számára, ha mondjuk, 150 vendég emelgeti a magasba a telefonját, hogy megörökítse az eseményt.

 

3. Tüntesd fel a meghívón a Dress Code-ot.

Gondolj csak bele! Lehet, hogy a vendégeid hálásak lennének érte, ha megjelölnéd a Dress Code-ot, hiszen akkor nem kellene azon izgulniuk, hogy talán alul öltöznek, vagy talán túl kiöltöznek. Könnyebb lenne eldönteniük, hogy, milyen ruhát vegyenek fel.

Captcha

Vélemény

Captcha