Esküvőtervező Blog

2016-04-07 
0
5.00 -- 3 szavazatból

Álmodozhatunk olyan férjekről, akiket a mozivásznon látunk, akik őrült jól néznek ki és kockás a hasuk. A hétköznapokban azonban a jó férj inkább azt jelenti, aki segít cipekedni a közértből és kicseréli a pelenkát a gyereken, ha szükséges.

 

 

 

 

Íme, 4 biztos jele annak, hogy a világ legjobb férjét választottad:

 

Nyíltan és kedvesen kommunikál Veled

Szakértők egyetértenek abban, hogy nem csak az számít, hogy beszélgessenek egymással a párok, hanem az is, hogy hogyan beszélnek egymással. A jó férj nyitott marad és őszinte és elmondja a véleményét anélkül, hogy egyből vitába torkollna a beszélgetés. Figyel arra, amit beszélsz és megpróbálja megérteni, mit szeretnél közölni? Akkor igazán jól választottál.

 

Támogató:

Akár egy maratoni táv lefutására edzel, akár egy munkahelyi előléptetés elé nézel, csodálatos dolog, ha olyan férjed van, aki hisz abban, hogy meg tudod csinálni és nem szalaszt el egyetlen alkalmat sem, hogy elmondja mennyire tökéletes vagy! Neked is viszonoznod kell a támogatását, hiszen egy jól működő házasságban fontos, hogy támogassuk egymást álmaink, céljaink megvalósításában és segítsük egymást, hogy el is érjük azokat.

 

Őszinte és hűséges

Legyünk őszinték: természetes dolog, hogy fantáziálunk romantikus dolgokról, titkos randevúkról, és persze a férjünk is vonzónak találhat más nőket. Ez az emberi természetből fakad. De a legjobb férj tudja, hogy, nem létezik olyan nő, aki elfoglalhatná a helyed az Ő szívében. Őszinte és hűséges és nagyra becsüli a külső és belső értékeidet is.

 

Egyenrangú partnerként kezel

A legjobb férj nem ragaszkodik a sztereotípiákhoz. Esetleg felajánlja, hogy ő megy GYES-re helyetted és így többet tud foglalkozni a gyermeketekkel, vagy tudja, hogy Te is megtudsz javítani egy csöpögő csapot, talán még jobban is mint egy vízvezetékszerelő, nem becsüli alá amit csinálsz és nem mondja azt, hogy ő azt úgyis jobban csinálja. Inkább büszke Rád és arra, hogy az egyenrangú partnered lehet.

 

Captcha

Vélemény

Captcha