Esküvőtervező Blog

2016-06-09 
0
0.00 -- 0 szavazatból

Változnak az idők és ezzel együtt a lánybúcsúk is. Ha nem az a típusú menyasszony vagy, aki csak üldögél, és szójátékokat játszik a barátnőivel, miközben nászajándékokat bontogat, akkor íme néhány modern lánybúcsú party ötlet Neked és vendégeidnek.

 

Táncolj, táncolj!

Ha külföldi esküvőt tervezel, és el akarod sajátítani a helyi táncok koreográfiáit, kérj fel egy tánctanárt, hogy tanítsa meg neked és vendégeidnek az adott tánc alap lépéseit. Pl.: hula táncleckék a hawaii esküvőhöz, vagy görög táncok egy görög tengerparti esküvőhöz.

 

Csináld Magad:  kedvenc csajos időtöltésünk, a szépségápolás

Ha van a vendégeid között kozmetikus, segíthet elkészíteni házilag a frissítő, kényeztető arcpakolásokat, bőrradírokat, amiket együtt is kipróbálhattok.

 

Készítsétek magatok az ételeket a party-ra

A közös főzés, ételkészítés nem csak kitűnő csapat össszekovácsoló tevékenység, hanem vidám és önfeledt kikapcsolódás is. Nem beszélve a végeredményről, amit együtt fogyaszthattok el.

 

Borkóstolás és koktélok

Hogy néz ki egy lánybúcsú italok nélkül? A hagyományos koktélok helyett próbálgassatok új ízeket. Ha teheted, hívj meg egy mixert, aki elkészíti az egyedi koktélokat. Jó ötlet lehet a borkóstolás. Teremets Toszkán hangulatot, hosszú asztalokkal, olaszos ételekkel, és minden fogáshoz kóstoljatok finom borokat.

 

Tanítsd meg a barátnőidet a szépírásra

A szép kézírás divatos napjainkban és egy olyan dolog, amit a lánybúcsún résztvevők biztosan szeretnének megtanulni, főleg, ha hamarosan nekik is lesz esküvőjük. Biztosan hasznát veszik majd a köszönet kártyák megírásakor.

 

Töltsetek egy estét a barátaitokkal, rokonaitokkal (ne csak a csajszikkal!)

A hagyományos menyasszony a barátőivel szendvicsezgetős, ajándékbontogatós lánybúcsúk helyett, napjainkban egyre divatosabbak az olyan party-k, ahol a pár a barátaikkal ünnepel, mindkét nem képviselőivel. Vacsorázgatnak, iszogatnak, szórakoznak.

 

Captcha

Vélemény

Captcha