Esküvőtervező Blog

2016-07-04 
0
5.00 -- 1 szavazatból

 

A koszorúslányok sokszor őrületbe kergethetik a menyasszonyokat azzal, hogy folyamatosan kérdezgetnek, tanácsokat osztogatnak, de ők ezt segítő szándékkal teszik és nem bántásként. Frisstísd fel csodálatos koszorúslányi képességeidet és kerüld el az alábbi 8 hiba elkövetését, amivel csak bosszantanád a menyasszonyt.

Mindig jelenj meg időben!

Akár próbavacsorára, főpróbára, vagy akár fotózásra vagy hivatalos, mindig légy ott időben. Hiszen egy koszorúslány nem késhet el.

Ne panaszkodj a ruha miatt!

Egyszerű a dolog: a menyasszonynak jogában áll kiválasztani az esküvőjére a koszorúslányok ruháját is. Ő választhatja ki a színt, a stílust, ami lehet, hogy nem éppen a Te kedvenced.

Ne légy csalódott, ha a menyasszony éppen nem fogadja meg a tanácsodat!

Természetesen a menyasszony szívesen meghallgatja és mérlegeli a koszorúslányaitól kapott ötleteket, tanácsokat, de nem biztos, hogy azokat mind meg is fogadja. Egy menyasszonynak számos döntést kell meghoznia az esküvőszervezés során (helyszín, cipő, ruha, menü, stb.), könnyítsd meg a helyzetét azzal, hogy nem sértődsz meg, ha nem ért egyet mindenben Veled és nem fogadja meg minden tanácsodat.

Ne próbálj olyan dolgokon változtatni, amik nem rád tartoznak!

Nem változtathatod meg kedved szerint a szabályokat az esküvő folyamán, ahogy neked tetszik. Előfordult már, hogy a koszorúslány úgy gondolta, felülírja az esküvői forgatókönyvet és megváltoztatja a programok sorrendjét vagy meg akarta szabni a zenekarnak, hogy milyen zenéket játszanak.

Ne beszéld ki a menyasszonyt a háta mögött!

Ez hihetetlenül sértő és bosszantó. Ha azt akarod, hogy a menyasszony élvezze a szervezés időszakát légy őszinte vele és add a tudtára, hogy mindenben számíthat rád.

Ne adj tanácsot, csak ha kérik Tőled!

Fontos szem előtt tartani, hogy minden esküvő egyedi a pár számára és nem minden felel meg nekik, ami neked megfelelt.

Ne panaszkodj folyamatosan!

A szervezés során tartsd magadban a negatív kommenteket és ne rontsd el a menyasszony örömét a folyamatos panaszkodással.

Ne feledd: az esküvő a menyasszony Nagy Napja, nem a Tied!

Oly ésszerűnek tűnik, és mégis olyan gyakran megfeledkeznek róla a koszorúslányok. Az esküvő napja nem egy átlagos nap, hanem egy egyedi, csodálatos, felejthetetlen nap, amelynek a főszereplője a menyasszony és persze a vőlegény.

Captcha

Vélemény

Captcha