Esküvőtervező Blog

2016-03-12 
0
5.00 -- 1 szavazatból
Természetesen, nincsenek szabályok arra vonatkozólag, hogy mit vigyünk magunkkal a nászútra, azért a menyasszonyok többsége igyekszik néhány különleges, erre az alkalomra szóló darabbal emlékezetesebbé tenni ezt a csodás utazást. A bőröndöd tartalma attól is függ, hogy hová mentek nászútra. Amennyiben sítúrára mentek az Alpokba, akkor nyilván síeléshez szükséges ruházattal és kiegészítőkkel lesz felpakolva a bőrönd. Viszont, hogyha valamilyen trópusi szigetre utaztok, akkor sokkal kisebb bőrönd is elég lesz a fürdőruháknak és könnyű nyári holmiknak. Mindenesetre az alap dolgok mellett ajánlatos a következőket is becsomagolni:

  1. Egy különlegesen csinos, alkalmi ruha az első vacsorához.

  2. Különleges fehérnemű, amivel elkápráztathatod újdonsült férjedet az első éjszakán (nászéjszakán).

  3. Parfüm és tusfürdő, amelyeket az esküvőtök napján is használtál – az egyedi illatok segítenek felidézni a nagy napotok pillanatait.

  4. A kedvenc zenéitek a telefonodon vagy az iPod –odon amit a tengerpartra is magatokkal vihettek és együtt hallgathattok.

  5. Olvasnivaló – ha tudod, hogy melyek a párod kedvenc magazinjai, vigyél magaddal párat, ezzel is gondoskodhatsz a szórakoztatásáról.

  6. Egy különleges, erre az alkalomra szóló ruha az utolsó estére, hiszen számtalan fotót készítetek majd, hogy megörökítsétek a csodálatos nászutatokat.

  7. Meglepetés fehérnemű az utolsó éjszakára, hogy ugyanolyan felejthetetlen legyen, mint az első

  8. Ruházat a hazautazáshoz, az itthoni időjárási viszonyokat is figyelembe véve.

     

Captcha

Vélemény

Captcha