Esküvőtervező Blog

2016-04-13 
0
5.00 -- 4 szavazatból

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Szelfi bot

Miközben a leánybúcsún jó szolgálatot tehet ez az eszköz, az esküvőn már felettébb zavaró és veszélyes lehet, sérüléseket okozhat.

2. Megtöltött flaska

Az esküvőkön általában van bár, vagy italfelszolgálás, úgyhogy felejtsd el a flaskából vagy műanyag palackokból való iszogatást, főleg a ceremónia közben.

3. iPad or Tablet

Gondolod, hogy lesz időd arra, hogy könyvet olvass vagy játssz valamit a tableteden mielőtt elkezdődik az esküvő? Inkább gondoskodj arról, hogy rendben legyen a hajad, a sminked és a ruházatod és segítsd a menyasszonyt mindenben, amiben csak tudod. Hagyd otthon az ilyesféle eszközeidet.

4. Közös sztorik felidézése

Hogyan flörtölt menyasszony barátnőd egy jóképű sráccal a spanyol tengerparton 5 évvel ezelőtt, vagy hogyan jött össze az első pasijával? Ezeket a sztorikat fel lehet idézni a lánybúcsún a poén kedvéért, de az esküvő napján már nem. Ezzel zavarba hozhatod a menyasszonyt, ahelyett, hogy magabiztos és stressztől mentes lenne.

5. Kérdezősködés

Ha bármilyen kérdésed merül fel a nagy napon, kérdezd inkább a nyoszolyólányt, aki a menyasszony legfőbb segítője. Próbáld kerülni a menyasszonytól való kérdezősködést az esküvője napján!

6. Negatív hozzáállás

Ha esetleg az izgalom miatt túl korán keltél vagy pedig rettenetes fejfájással küszködsz az előző napi leánybúcsús buli miatt, ne panaszkodj, és ne szórj negatív energiákat a menyasszonyra és a többi koszorúslányra.

7. Váltóruha

Alig várod, hogy a ceremónia véget érjen és levehesd magadról azt a poliészter koszorúslány ruhát, ami ráadásul egy számmal nagyobb is, mint a Te méreted? Rossz hozzáállás! Viselned kell a koszorúslány ruhádat egészen az esküvő végéig, hogy örömet okozz a menyasszonynak.

8. Hívatlan Vendég

Nem illik hívatlan vendéget magaddal hozni az esküvőre, és spontán berakni neki egy pótszéket az asztalodhoz az esküvői vacsorán. 

9. Túl sok kiegészítő

Lehet, hogy számodra jó ötletnek tűnhet egy rakás kiegészítőt viselned a koszorúslány ruhádhoz, de mielőtt ezt tennéd, illik megkérdezni a menyasszonyt, hogy nem zavarja-e őt, ha egy-két csinos kiegészítőt viselsz a ruhádhoz.

 

 

Captcha

Vélemény

Captcha