Esküvőtervező Blog

2016-05-15 
0
0.00 -- 0 szavazatból

Nincs annál különlegesebb érzés, mint amikor koszorúslány lehetsz egy esküvőn! Hiszen ez azt jelenti, hogy a menyasszony annyira szeret Téged, hogy azt szeretné, a nagy napjának minden pillanatában ott légy mellette. Koszorúslánynak lenni nem mindig könnyű feladat, de az alábbi 9 tipp elolvasása segíthet abban, hogyan legyél a legtökéletesebb koszorúslány, miközben pompásan érzed magad a nagy napon.

 

Felkészülten gyere

Bármilyen probléma, megoldandó feladat felmerülhet az esküvő napján. Jó, ha Te, mint koszorúslány, fel vagy készülve ezek megoldására. Szerelkezz fel egy a szükséges dolgokból álló készlettel: dezodor, folteltávolító, varrókészlet, víz, rágcsálnivaló, hajlakk, sebtapasz, stb…

Hagyj időt Magadnak

Bármilyen részletes forgatókönyv és időbeosztás szerint is zajlik az esküvő, hagyj egy kis extra időt magadnak a szépségszalonban, a sminkes székben vagy a fodrász székben való ejtőzésre az esküvő kezdete előtt.

Teremts vidám hangulatot

Minden esküvői készülődés fontos kelléke lehet a zene, egy kis pezsgőzés, egy kis kellemes hangulat a menyasszonynak és koszorúslányainak.

Osztd ki a feladatokat

Fontos, hogy legyen legalább két koszorúslány, aki irányítja a nagy nap történéseit. Együttműködni a szolgáltatókkal, felvenni a menyasszony telefonját, és irányítani a többi koszorúslányt. A cél az, hogy a menyasszonytól távol tartsunk mindenféle feladatot, kérdést, problémát. Neki csak az a dolga, hogy hátradőljön és élvezze a nagy napot.

Légy rugalmas

Néha a dolgok nem a tervek szerint történnek. A koszorúslány feladata, hogy rugalmasan megoldja a felmerülő problémákat, hogy a menyasszonynak ne kelljen semmi miatt aggódnia.

Pihenj eleget

Aludj eleget az esküvő előtti éjszakán, hiszen senki sem szeretne egy fáradt, bágyadt tekintetű koszorúslányt maga mellett a nagy napon.

Légy készen

Készítsd ki előre a ruhádat, és az ékszereidet, amit viselni fogsz, hogy ne az utolsó pillanatban, a ceremónia előtt kelljen aggódnod a megjelenésed miatt.

Feltartott fejjel vonulj végig az oltárig

Minden tekintet rád szegeződik, ez egy kicsit kínos lehet, de akkor is próbálj meg feltartott fejjel végigsétálni. Ne lefele nézz, a csokrodat bámuld, hanem inkább nézz ki magadnak egy pontot a vőlegény mögött és oda fókuszálj, ja, és ne felejts el, mosolyogni!

Légy Te az első a táncparketten

Koszorúslányként nem érnek véget a feladataid miután a pár kimondta az igen-t. Ha úgy érzed, hogy egy kicsit lelassult a party, légy Te az első a táncparketten, aki újra beindítja a bulit.

 

Captcha

Vélemény

Captcha