Esküvőtervező Blog

2016-01-24 
0
4.33 -- 3 szavazatból
Egyedi, különleges világítás:

Akár csillárok világítják be az esküvői party helyszínét, akár gyertyákkal töltik meg a helyiséget, a 2016-os esküvőkön várhatóan nagyobb jelentőséget kap a világítás.

Stílusok keveredése és összehangolása:

Volt idő, amikor a Menyasszonyoknak és a Vőlegényeknek kompromisszumot kellett kötniük egy adott esküvői stílus kiválasztásában. Romantikus báli hangulat ? Legyen. Modern kerti party? Miért ne ? 2016-ban az esküvői stílusok összevegyítését figyelhetjük meg, ami az idei esküvőket egyedivé, felejthetetlenné és nagyszerűvé teszi.

Egyszerű természetes virágdíszítés:

Az egyszerű, természetes virágdíszítési trend tovább folytatódik az idei évben is.Egy elegáns, és egyszerűen megszerkesztett virág dekoráció kitűnően visszatükrözi ezt.

Különálló Kétrészes Menyasszonyi Ruha

A hagyományos egyrészes menyasszonyi ruhák mellett külföldön egyre népszerűbbek a kétrészes (felső rész+ szoknya rész) vagy leválasztható szoknyás ruhák is, amelyek modernek, csajosak, és még akár szexisek is lehetnek a legelegánsabb módon.

Ceremóniát megelőző koktélozás:

Új trend a ceremóniát megelőző koktélozás. Egyedi helyszíneken tartott esküvőkön a párok vendégeiket egy koktéllal fogadják, mielőtt elfoglalják a helyüket és megkezdődik a ceremónia.

Házi kedvencek az esküvőn:

Egyre elterjetebb szokás, hogy a kis házi kedvencek is részt vesznek a gazdijuk esküvőjén.

After Party:

Esküvői partytok után folytassátok after party-val a bulizást.

Captcha

Vélemény

Captcha