Esküvőtervező Blog

2016-08-29 
0
0.00 -- 0 szavazatból

Megkérdeztünk néhány esküvőszervezőt milyen furcsa és meghökkentő dolgokkal találkoztak egy-egy esküvő megszervezése közben. Íme:

Biztosan jó döntés, hogy „egy jó barát legyen az esküvői fotós”? -Egy esküvői vacsorán történt: a vőlegény behúzott egyet a jó barát arcába, mert megítélése szerint az túl sok képet készített a menyasszonyról.

 

„A menyasszony hozzávágta a gyűrűjét a vőlegényéhez az esküvője napján, amikor megkérdezte őt, hogy elhozta-e a dekorációs anyagokat az esküvőhöz és a vőlegény megkérdezte mikor kellett volna elhoznia?"

 

A vőlegény jól felöntött a garatra, majd földhöz vágott egy üveg konyakot a táncparketten, amit végül fel akart gyújtani. Amikor a helyszín menedzsere udvariasan megkérte, hogy inkább ne tegye, akkor a vőlegény dühösen kiabálni kezdett: „Ez az én esküvőm, és azt csinálok amit csak akarok!”

 

Egy molett menyasszony ragaszkodott ahhoz, hogy a koszorúslányai is hatalmas nagy, bő ruhákat viseljenek, mivel azt gondolta, hogy íly módon Ő vékonyabbnak látszik majd az esküvői fotókon.

 

Egyik menyasszony ragaszkodott ahhoz, hogy a koszorúslányok teljesen úgy nézzenek ki, mint Ö, még a bőrük is legyen olyan napbarnított, mint az Övé, ezért rávette őket, hogy használjanak önbarnító krémet. Az egyik koszorúslánynak nagyon érzékeny bőre volt és figyelmeztette a menyasszonyt, hogy ez számára nem jó ötlet, de a menyasszony csak ragaszkodott a barnításhoz. Szegény koszorúslánynak az esküvő napjára teljesen vörös és foltos lett a bőre.

 

 

Captcha

Vélemény

Captcha