Esküvőtervező Blog

2016-06-20 
0
0.00 -- 0 szavazatból

 

 

Ismerős a helyzet gondolom: boldogan konstatálod, hogy gyermeked/legjobb barátod/rokonod házasságra adta a fejét. Örömködés, boldogság könnyek, lelkes gratuláció.

Majd hirtelen belecsöppensz a valóságba, és rémülten jut eszedbe, hogy ez ám nemcsak a mulatozásról, a meghitt, csillogó szemű pillanatokról szól, hanem feladatokat is hoz magával.

Az egyik ilyen fontos momentum a nászajándék beszerzése. Ennek ötletes, emlékezetes, és nem a spájzban tárolt ki tudja hányadik ajándékba adott konyhai eszköznek kell lennie.

Nos, van erre egy nem mindennapi megoldás. Ha egyedi, különleges, akár kizárólag a párnak készült meglepetéssel akarsz kedveskedni, akkor erre az egyik legideálisabb tippem: kedveskedj egy festmény ajándékozásával.

Egy műalkotás mindig ott lesz a szemük előtt. Emlékeztetni fog rád, és arra a pillanatra őket, mikor örök hűséget esküdtek egymásnak.

A festmény örök, maradandó, értéke pedig az évek, idő folyamán, még emelkedik is.

Az alkotásban benne lehet a te szereteted, gondolataid, hogy mit kívánsz nekik, milyen életet szeretnél, hogy éljenek.

A vizuális élményen kívül egy ilyen alkotás meghittséget tud kölcsönözni életükbe. Barátságosabbá teszi hétköznapjaikat, a megfáradt munkás napokon felüdülést adhat, ha feltekintenek a falra, és elpihen rajta szemük.

Nemcsak készen vásárolt képekben tudsz gondolkodni, mint esetleg más ajándéktárgy esetében. Ha felkeresel egy művészt, konkrét elképzeléseddel esetleg, teljesen egyedi meglepetéssel szolgálhatsz ajándékul azon a gyönyörűséges napon az újdonsült párnak.

Lami Bakos Györgyi

 

Captcha

Vélemény

Captcha