Esküvőtervező Blog

2016-06-14 
0
0.00 -- 0 szavazatból

A meghitt, és nem utolsó sorban egy egész életre szóló eseményekre az emberek örök életükben emlékeznek.

Felidéznek ilyenkor illatokat, ízeket, érzéseket, színeket, és magát az enteriőrt.

Mi jut elsőként eszükbe majd ebből a látványból? Mivel ezidáig leginkább a ruhán, a terítéken, az autó díszítettségén, a meghívón volt a hangsúly, így most kiemelnék egy teljesen új dolgot, amivel még szebbé lehet tenni a menyegző napját, és nem utolsó sorban még különlegesebbé.

Nos, nem csigázom tovább a kedélyeket: ez a látvány nem más, mint a hangulatos, a vintage jegyében született festmények a falakon.

 Lami Bakos Györgyi

Ha az ember otthonát igyekszik belakni, először a praktikum kap helyet. Utána, hogy még kellemesebb legyen a hazatérés, elkezdi kidekorálni a helyiségeket.

Az esküvői ceremónia sem más. Egy olyan közegben van ilyenkor az ifjú pár, ahol mindenki együtt szorít a boldogságukért. Azok az emberek vannak – jó esetben – jelen, akiket szeretnek, akik boldognak akarják látni őket.

Hogy ez a felszabadult érzés még bensőségesebben ébredjen fel bennük, egy pár festménnyel elő lehet csalogatni a helyiségben az otthonosság érzetét.

 Lami Bakos Györgyi

A képeken a házasság és a ceremónia szimbólumai szerepelnek barátságos színekkel megfestve. Ilyen például a galambpár, jegygyűrű, pezsgőspohár könnyed, egyáltalán nem giccses környezetben ábrázolva.

De ami igazán különleges ezekben az alkotásokban az nem egyéb, minthogy nem kell megvásárolni ezeket a kiválasztott dekorációkat. Napi díjas, 24 órás bérléssel lehet kölcsönözni közvetlen a festőművésztől. Természetesen, ha valaki meg szeretné vásárolni, mint marandó mementot, erre is lehetősége nyílik.

LAMI BAKOS GYÖRGYI

Captcha

Vélemény

Captcha