Esküvőtervező Blog

2019-02-20 
0
5.00 -- 1 szavazatból

Értesítsetek Mindenkit!

Első és 'legfontosabb' teendő értesíteni a családot, a barátokat, és mindenkit, akit szeretsz, és aki fontos Neked. Ők nagyon boldogok lesznek a hír hallatán és alig várják majd a további fejleményeket, információkat és az esküvő napját.


Ünnepeljetek!

Sok teendő előtt érdemes ünnepelni! Beszéld meg a pároddal, hogy hogyan tudnátok összejönni a családdal, a barátokkal, a rokonokkal akár nálatok vagy akár a kedvenc pubotokban egy kicsit ünnepelni, együtt lenni mielőtt a nagy esemény tervezése, szervezése elkezdődik.


Kezdjetek el menyasszonyi ruhákat nézegetni!

Következő teendő menyasszonyi ruha! Persze tudjuk, hogy valószínűleg ez volt a legelső dolog, ami eszedbe jutott az eljegyzés után. Végre elérkezett az idő és igen, most már ténylegesen elkezdheted nézegetni a menyasszonyi ruha szalonok kínálatát, hogy megtaláld a számodra legtökéletesebb, legcsodálatosabb menyasszonyi ruhát. Azt ajánljuk, hogy minél korábban kezdj el nézegetni, keresgélni, hogy mire eljön az idő, hogy a véglegeset kiválaszd, pontosan tudd mi az, ami tetszik, és mi az, ami nem.


Válasszátok ki a nagy nap dátumát!

Ügyeljetek arra, hogy időben kiválasszátok az esküvő dátumát. Tudjuk, most még úgy tűnik, hogy túl korai, de jobb minél hamarabb kijelölni a dátumot. Ha nem is konkrétan egy adott napot, de legalább próbáljátok kiválasztani az évnek egy hónapját, amikor szívesen megtartanátok az esküvőt. Például májust, mert szeretitek a tavaszt.


Határozzátok meg esküvői költségvetéseteket.

Valószínüleg a legkellemetlenebb, de egyszerűen meg kell tenni. Azt tanácsoljuk, hogy határozzátok meg az esküvői költségkereteteket, amint lehet, minél hamarabb. Ezzel bebiztosíthatjátok magatokat arra, hogy nem vásároltok meg minden esetlegesen fölösleges dolgot is, a nagy napra, amit csak megláttok. Dolgozd ki a költségvetési tervet pároddal együtt és próbáljátok meghatározni, hogy mire mennyit fogtok költeni. Oldalunkon találtok néhány ötletet a témával kapcsolatban és használjátok bátran az ingyenes, és egyszerűen használható esküvői költségvetési terv készítő programunkat is.


Böngésszétek inspirációs oldalainkat és használjátok az esküvő tervező funkciókat.

Őszíntén reméljük, hogy folyamatosan megújuló cikkeinkből, tippjeinkből hasznos ötleteket meríthettek a tervezéshez, szervezéshez. Vegyétek igénybe könnyen, egyszerűen használható esküvőtervező eszközeinket, melyek segítségével gyerekjáték lesz a nagy napotok megszervezése. Vegyetek részt exkluzív menyasszonyi tanodánkban, ahol személyesen találkozhattok szolgáltatókkal és kérhettek hasznos, személyre szóló tanácsokat tőlük.

Captcha

Vélemény

Captcha