Esküvőtervező Blog

2016-03-30 
0
5.00 -- 1 szavazatból

 

Csillogtasd meg csodálatos koszorúslányi képességeidet, és lehetőleg kerüld el a következő 6 dolgot, amivel csak bosszantod majd a menyasszonyt:

 

Ne légy dühös akkor sem, ha a menyasszony nem fogadja meg az összes tanácsodat.

Egy menyasszonynak számos döntést kell meghoznia az esküvőszervezés során (helyszín, cipő, ruha, menü, stb.), könnyítsd meg a helyzetét azzal, hogy nem sértődsz meg, ha nem ért egyet mindenben Veled és nem fogadja meg minden tanácsodat.

Ne panaszkodj a koszorúslány ruhád miatt.

A mai trend szerint a menyasszonynak jogában áll kiválasztani a koszorúslányok ruháját is. Ő választhatja ki a színt, a stílust, ami lehet, hogy nem éppen a Te kedvenced.

Ne beszéld ki a menyasszonyt a háta mögött.

Ez hihetetlenül sértő és bosszantó. Ha azt akarod, hogy a menyasszony élvezze a szervezés időszakát légy őszinte vele és add a tudtára, hogy mindenben számíthat rád.

Csak akkor adj tanácsot, ha kérik Tőled.

Fontos szem előtt tartani, hogy minden esküvő egyedi a pár számára és nem minden felel meg nekik, ami neked megfelelt.

Felejtsd el! :   Non stop panaszkodás.

A szervezés során tartsd magadban a negatív kommenteket és ne rontsd el a menyasszony örömét a folyamatos panaszkodással.

Az esküvő a menyasszony Nagy Napja, nem a Tied.

Oly ésszerűnek tűnik, és mégis olyan gyakran megfeledkeznek róla a koszorúslányok. Az esküvő napja nem egy átlagos nap, hanem egy egyedi, csodálatos, felejthetetlen nap, amelynek a főszereplője a menyasszony és persze a vőlegény.

Captcha

Vélemény

Captcha