Esküvőtervező Blog

2016-02-05 
0
3.00 -- 1 szavazatból

Találd meg az alkatodnak legmegfelelőbb menyasszonyi ruhát, hangsúlyozd ki előnyös testrészeidet!

Minden menyasszony arra vágyik, hogy az esküvője napján boldogságtól és magabiztosságtól sugárzóan sétáljon végig az oltárhoz vezető úton. Válassz olyan menyasszonyi ruhát, amely kiemeli természetes szépségedet és kihangsúlyozza a szerinted előnyös tulajdonságaidat.

 

Hangsúlyozd ki a derekadat

Mindegy, hogy fűzőt hordasz a ruha alatt vagy egy övet, és az biztosítja számodra a szexi homokóra alakot. A lényeg az, hogy mutasd meg mindenkinek bátran azt az ici-pici, karcsú derekadat.

 

Ruha

 

Hangsúlyozd ki a hátadat

Büszkélkedj csinos, nőies hátaddal egy trombita vagy sellő fazonú ruhában, ami felül a hát tökéletességét emeli ki, alul pedig egy csodálatos szoknyarészben szélesedik ki.

 

ruha

 

Hangsúlyozd ki a lábaidat

Ha hosszú, karcsú lábaid vannak, érdemes rövid ruhát választani, ami a figyelmet oda irányítja. Egy tűsarkú cipő még elegánsabbá teheti összeállításodat.

 

ruha

 

Hangsúlyozd ki a kulcscsontodat

A kulcscsont talán az egyik legcsinosabb, de kissé alábecsült része a női testnek. Egy elegáns pánt nélküli ruha szinte odavonzza a tekinteteket erre a tetszetős testrészre.

 

ruha

 

Hangsúlyozd ki a karjaidat

Hagyd szabadon formás vállaidat, bicepszedet, tricepszedet,stb., egy ujjatlan, pánt nélküli vagy spagetti pántos ruhában, ami tökéletesen mutatja milyen kemény munkát végeztél az edzőteremben.

 

ruha

 

Hangsúlyozd ki a dekoltázsod

Kétségkívül a női test egyik legvonzóbb része a dekoltázs, amit a szép nyakvonal tesz még dekoratívvá. Érdemes ezt figyelembe venni menyasszonyi ruhád kiválasztásakor.

 

ruha

 

Captcha

Vélemény

Captcha