Esküvőtervező Blog

2019-03-12 
0
3.50 -- 4 szavazatból

Nemcsak az együttjárás időtartama, de a jegyesség hossza is megmutatja milyen a kapcsolatotok, akár néhány hétről vagy néhány évről van is szó.

Három hét

Ez sok mindent jelenthet: „Gyermeket várunk!” „Lobbanékonyak vagyunk!” „Vallásosak vagyunk, már megtalálták számunkra a megfelelő párt és készen állunk a házasságra.”

Három hónap

„Egyszerűsítsük le a dolgokat!” Ezek a párok általában tartózkodnak a hosszan tartó, elhúzódó esküvőszervezési procedúrától, inkább csak gyorsan, egyszerűen 12 rövid hét alatt elintézik a legszükségesebb dolgokat, és jöhet az esküvő. Az ő esküvőjük valószínűleg nem lesz hatalmas, és fényűző, de az övék lesz.

Hat hónap

Ezen menyasszony valószínűleg nem lesz eléggé idejében ahhoz, hogy a számára legjobban tetsző helyszínt lefoglalja. Érdeklik az esküvőjével kapcsolatos részletek, fontos neki, hogy jól meg legyen szervezve az esküvője, de nem tölt napi 8 órát a neten, hogy ötleteket és információkat gyűjtsön. Általánosságban elmondható, hogy nincsenek túl nagy elvárásai az esküvőjével kapcsolatban, és a vőlegénye valószínűleg nagyon boldog lesz emiatt.

Egy év 

A jegybenjárás átlagos hossza valahol tizenhárom és tizenhét hónap között van, tehát akinek ezen időtartamok közé esik a jegyességük hossza, azok hagyománykövetőnek számítanak.

Néhány év

A több éves jegybenjárás habozást és bizonytalanságot fejez ki a házassággal kapcsolatban. Ez nem jelenti azt, hogy nem szereti egymást a pár, de vagy az egyik fél vagy mindkettő bizonytalan abban, hogy tényleg el akarja-e magát kötelezni a hagyományok szerint. Ezek a kapcsolatok életreszólóak lehetnek, de maga az esküvő inkább csak elvehet belőlük, semmint hozzájuk adna valami kis pluszt.

Captcha

Vélemény

Captcha