Esküvőtervező Blog

2016-04-27 
0
0.00 -- 0 szavazatból

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igen, ez valóban a Te esküvőd, a Te nagy napod, hiszen Te vagy a menyasszony, de ez nem hatalmaz fel arra, hogy ha úgy tartja kedved, illetlenül viselkedj a vőlegényeddel, családoddal, barátaiddal vagy akár a szolgáltatókkal. Hogyha így teszel, előfordulhat, hogy erre fognak a legtöbben emlékezni az esküvőd napjából, és ezt Te sem szeretnéd, ugye? Kerüld el, hogy rád süssék a „Menyasszörny” címkét azáltal, hogy a következő 5 dolgot nem teszed meg:

 

1. Soha ne veszekedj a vőlegényeddel a vendégek előtt.

Ne kezdj vitába a vőlegényeddel az esküvői ceremónia vagy vacsora közben a vendégek szemeláttára. Próbáljatok meg félrehúzódni és csendben, egymás közt tisztázni a problémát.

2. Ne légy durva és tiszteletlen a szüleiddel.

Vagy a párod szüleivel - főleg mások előtt. A viselkedésed rossz fényt vet az amúgy csinos menyasszony mivoltodra.

3. Ne szidd le a szolgáltatót a vendégek előtt, még ha esetleg meg is érdemli.

Elég kellemetlen lenne, például ha leteremtenéd a DJ-t, ő pedig összepakolna és elhagyná a helyszínt ahelyett, hogy indítaná a zenét és kezdődhetne a buli.

4. Ne panaszkodj a vendégeknek az ételek, italok miatt.

Te választottad a cateringes céget és a menüt. Ha az ételek, italok minősége nem felel meg az elvárásaidnak, beszélj az esküvőszervezővel, vagy ha nincs, akkor közvetlenül a séffel csendesen, diszkréten.

5. Soha ne szóld meg a vőlegényed családját a barátaidnak, családtagjaidnak az esküvő alatt.

Ne ócsárold az öltözéküket és ne bíráld őket az esküvő közben. Még akkor sem, ha nem kedveled őket túlzottan, hiszen sem a hely, sem az idő nem alkalmas erre.

 

Captcha

Vélemény

Captcha