Esküvőtervező Blog

2016-05-02 
0
5.00 -- 1 szavazatból

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az esküvőszervezés izgalmas, mozgalmas, de ugyanakkor stresszes folyamat. Egy rakás elintézendő teendő viszonylag rövid idő alatt. Nem is csoda, ha néhány dologról megfeledkezik az ember a káosz közepette, tudod a drága nagynéniről vagy nagybácsiról.

Hogy megelőzzük a családi drámákat, sértődéseket érdemes elolvasni az alábbi ötleteket arra az esetre, ha valaki lemaradt volna a vendéglistáról.

 

Érdemes esküvőtervező eszközeink közül a Teendők listáját használni

- nagyon részletes, de ha neked van még egyéb feladatod az hozzáadható

- csak ki kell pipálnod az elvégzett teendőket

ezzel az eszközzel elkerülheted, hogy valami elintéznivalót elfelejts.

 

Vezess Vendéglistát (esküvőtervező eszközeink között ezt is megtalálod)

Így többször átnézheted, ellenőrizheted, hogy tényleg mindenki szerepel-e a meghívottak között, akiket szeretnél, hogy eljöjjenek. Illetve, ha ez alapján küldöd ki a meghívókat, biztosan nem marad le senki.

 

Készülj plusz meghívókkal

Napjainkban az esküvői párok általában a vendéglista alapján küldik ki a meghívókat. Ha a meghívók kiküldése után jutna eszetekbe, hogy valakit lefelejtettetek a listáról, és így meghívót sem kapott, érdemes erre az esetre plusz meghívókat rendelni, hogy gyorsan pótolni tudjátok a hiányosságot. Ez számotokra is hasznos, hiszen nem kell bajlódni az újra rendeléssel és nem kell további előállítási és posta költségeket fizetnetek.

 

Hívd meg telefonon

Hogyha néhány nappal az esküvőtök előtt veszed észre, hogy elfeledkeztél valakiről, akkor a legjobb megoldás felhívni őt telefonon vagy írni neki egy email-t: „Csak most vettem észre, hogy figyelmetlenségből lemaradtál a vendéglistáról. Megdöbbentem és azonnal hívtalak telefonon, hogy bocsánatkérések közepette meghívjalak és remélem rá is érsz aznap.”

 

Küldj Meghívót email-ben esküvőtervező eszközeink kártyaküldés funkciójával

Azonnal elküldhető, gyors, nem jelent plusz költséget, és azonnal megérkezhet a válasz is.

 

Captcha

Vélemény

Captcha