Esküvőtervező Blog

2016-10-21 
0
0.00 -- 0 szavazatból

Hagyományosan, a menyasszony és a vőlegény a főasztalnál ül a szüleikkel, a menyasszony tanújával és a vőlegény tanújával.

A családi viták, veszekedések elkerülése végett, például, ha a szüleid elváltak és az új párjaikkal vesznek részt az esküvődön, akkor megoldást jelenthet, ha a menyasszony és vőlegény a családtagokkal ülnek a főasztalnál, a barátok és a szülők új párjai pedig egy másik asztalnál. Bátran ültesd a különböző generációjú vendégeket egy asztalhoz.

Sok esetben jól működik ez a kombináció, hiszen a fiataloktól az idősebb generéció felpezsdül, viszont az idősebbek kordában tarthatják a túlpörgött fiatalabbakat. A legideálisabbak a 6-8 fős asztalok.

Ültesd úgy a vendégeidet, hogy mindenki ismerjen legalább egy valakit az asztalnál, és a többiek is hasonló gondolkodású személyek legyenek. Úgy illik, hogy a párok egy asztalnál üljenek, de nem muszáj egymás mellett. Ingyenes Online Ültetésirend tervező programunkkal egyszerűen megtervezheted kit hova ültetsz majd a nagy napon, akár az asztal formáját is kiválaszthatod. http://www.eskuvotervezo.hu/eskuvotervezo-eszkozok/login

Captcha

Vélemény

Captcha