Esküvőtervező Blog

2015-11-15 
0
5.00 -- 2 szavazatból

A vőlegények, Akikről általában mindig megfeledkeznek, pedig az esküvőjük az Ő nagy napjuk is. A vőlegények életében is új korszak/időszámítás kezdődik a házasságkötésük után.

„Hogyan viselkedj mint vőlegény", Mik a teendői a vőlegénynek?

     Ajánlj, biztosíts egy támogató vállat a tervezési időszak alatt (Légy biztos támasza kedvesednek a tervezési időszakban!)
    Találjátok ki honnan lesz pénz az esküvőre ! Döntsétek el hogyan finanszírozzátok majd az esküvőt! Egy esküvő számos költséggel jár. Sok esetben a házasulandó pár családjai támogatják anyagilag a fiatalok nagy napját, míg más esetben maga a fiatal pár állja a költségeket. Tehát, először is, üljetek le és beszéljétek meg őszintén a párjaitokkal, hogy hogyan tudjátok majd finanszírozni az esküvőtöket, mielőtt bármilyen tervezéshez hozzáláttok! Ez majd a valóság talaján tartja az esküvőtökről alkotott vízióitokat.
    Számos apró döntés születik az esküvő tervezése, szervezése közben. Azonban ritka, hogy egy pár mindkét tagja teljesen egyetértsen ezen döntések meghozatalakor. Mi a legjobb módszer a viták elkerülésére? Megosztani a teendők listáját aszerint, hogy ki melyik teendővel foglalkozik szívesebben. Hogyha számodra nem annyira meghatározó, hogy milyen lesz majd az asztalterítő a vacsorán, akkor ajánld fel párodnak, hogy viszont szívesen elintézed a hotel szobafoglalásokat a távolról érkező vendégeknek. Ha a párod látja, hogy mennyire segítőkész és együttműködő vagy a szervezés során, csodálkozol majd, hogy milyen simán, stressz és vitamentesen telik a szervezéssel töltött időszak.
    Vedd segítségül oldalunkon található tervezőeszközeinket. Teendők listája, költségek ...
    A családoddal mintegy összekötő kapocsként működsz az esküvő tervezési időszak alatt. A Te feladatod közvetíteni az ő kérésüket, elvárásaikat, feladataikat az esküvővel kapcsolatban. Ez nem átruházható feladat, mivel a tervezés oroszlán részét valószínűleg a menyasszonyod végzi majd.
    Nem csak a menyaszonnyi ruha fontos. A völegény megjelenése is.
     Hozz össze egy jó kis csapatot a vőlegény tanúiból , násznagyaiból, koszorúsfiúkból! (Gondoskodj egy klassz koszorúsfiú csapatról !)
    Üdvözöld a vendégeket! Nem fontos szoborként állni az oltár előtt míg a menyasszonyodra vársz. Járj körbe, rázz kezet a vendégekkel. Üdvözöld az idősebb rokonokat és tedd mindezt kedves mosollyal az arcodon.
    Ne izgulj a nyitó tánc miatt! Keress egy tánctanárt a közeledben és vegyél tőle táncórákat.
    Találj egy megfelelő pillanatot a vacsorán és mondj pár szót. Akár a násznagy vagy akár a menyasszony apjának beszéde után vagy közvetlenül a tortavágás előtt megejtheted a beszédedet. Köszönd meg a vendégeknek, hogy eljöttek, mondj külön köszönetet azoknak, akik segítettek a nagy nap megszervezésében, lebonyolításában és ismertesd röviden az est további programjait.

   

Captcha

Vélemény

Captcha