Médiaajánlat

Médiaajánlat

A modern és hatékony esküvőtervező portál.

Az eskuvotervezo.hu oldal célja, hogy a leghatékonyabb, legmodernebb eszközökkel, alkalmazásokkal segítséget nyújtson a pároknak esküvőjük megtervezésében, megszervezésében, illetve, hogy lehetőséget biztosítson a szolgáltatók számára tevékenységük vagy üzletük profiljának népszerűsítésére.

Weboldal jellemzői:

Magas látogatottság Az eskuvotervezo.hu az egyik legnépszerűbb és leglátogatottabb hazai esküvői portál.

Eredményes hirdetések Modern hirdetési lehetőségek az eredményes célcsoport elérés érdekében.

Mobilbarát Oldalunk reszponzív működésű vagyis tabletre optimalizált, így tartalmainkat minden körülmények között elérhetik, olvashatják látogatóink.

Hirdetési lehetőségek (eszközök)

1. Ingyenes megjelenés

MEGJELENÉS A SZOLGÁLTATÓI ADATBÁZISBAN 40 napig INGYENES

A megjelenés ABC sorrendben látható

2. Előresorolás

Az előresorolásra előfizetők a Szolgáltatói Adatbázis főoldalán KIEMELVE ABC sorrendben jelennek meg a többi szolgálatató előtt. Az előresorolásnak köszönhetően többen látják majd szolgáltatói oldalát.

3. Kiemelés

Előresorolás +

A főoldalon és az alábbi oldalakon: blog, esküvői ruha is kiemelve jelenik meg vállakozása. A kiemelés eredményeképpen sokkal többen látják szolgáltatói oldalát, és jelentősen többen kattintanak át az ön saját weboldalára is.

4. Ruhaszponzoráció

A ruhaszponzoráció a megjelenési lehetőségnek egy új formája, amelynek segítségével a ruhakatalógusunkban szereplő ruhák mellett feltüntetjük szalonja elérhetőségét. Ezáltal az adott ruha iránt érdeklődők azonnal megtalálják szalonját, ahol felpróbálhatják, kikölcsönözhetik, vagy akár meg is vásárolhatják a kiválasztott ruhát. Kizárólag magas minőségi követelményeknek megfelelő ruhákat és képeket tudunk csak elfogadni.

Kiemelt megjelenési lehetőségek szolgáltatók számára

Érdeklődés

Örömünkre szolgál, ha bármilyen kérdéssel, észrevétellel megkeres bennünket.

Ha tetszik az oldalunk, vagy a szolgáltató adatbázisban szerepelsz, hivatkozhatsz ránk partnereid között az alábbi elemekkel:

Esküvőtervező
Esküvőtervező
Esküvőtervező